Alleen Vandaag geldig

Heb je een goed idee? Wil je dit graag omzetten naar een website? Dan is een goede domeinnaam onontbeerlijk.

Belang van een domeinnaam
Eén van de belangrijkste hulpmiddelen om beter gevonden te worden op het internet is de domeinnaam. Vergelijk het met een winkel. Als je een winkel neerzet in een achterafstraat dat moeilijk te vinden is, moet er behoorlijk veel moeite worden gedaan om klanten binnen te krijgen. Op een toplocatie wordt dat een stuk makkelijker. Een goede domeinnamen is voor een website wat een locatie betekent voor een winkel.

Waar moet je aan denken?
Wat is mijn business, welk product worden er vervaardigd of verkocht. Welke dienst wordt er geleverd? Wat is de doelpubliek? Is het de lokale markt (buurt, stad, land) of internationaal?

Welke extentie ga je gebruiken?
In Nederland zijn de .nl en .com diomeinen het meest gangbaar en gebruikt. Kies voor een domein wat duidelijk je produkt(en) beschrijft. Probeer zo eenvoudig mogelijk te zijn; bijvoorkeur geen koppentekens; geen lange domeinnamen; geen moeilijk uitspreekbare namen.
Andere veel gebruikte top level domeinen zijn .net en .eu; ook .ml is soms handig. Veel typefouten worden gemaakt omdat de letter M nu eenmaal naast de letter N zit op een standaard toestenbord.

Richt je je op de buitenlandse markt dan is een land afhankelijke extentie mogelijk.

Op deze website vind je een aantal domeinen welke voldoen aan  bovenstaande voorwaarden.
 
Aankoop Actie in March 2019:
Koop 3 domeinen aan en krijg de goedkoopste gratis.
Ben je in meerdere domeinen geinteresseerd?
Neem dan contact met ons op voor een prijs op maat.

 
dagobah.nl
Dagobah bevindt zich in de Sluis-sector. Het enige gebied op Dagobah dat men te zien krijgt in de film is een moerasachtig landschap. Aangezien veel planeten in het Star Wars-sterrenstelsel geheel bestaan uit hetzelfde type landschap, wordt over het algemeen aangenomen dat heel Dagobah met moerassen is bedekt.

Dagobah is de planeet waar Yoda zich verbergt nadat Darth Sidious de macht heeft gegrepen. Luke Skywalker gaat daarheen om door hem getraind te worden.

De reden dat Yoda Dagobah uitkoos als schuilplaats was omdat hij hier niet opgespoord kon worden door de Keizer en Darth Vader. Een onbekend aantal jaren geleden werd een sterke Dark Jedi op deze planeet verslagen door een Jedi (sommige bronnen zeggen door Yoda, anderen door een andere jedi van Yoda’s ras). De grot waarin de Dark Jedi sneuvelde werd nadien overgenomen door de Duistere Kant van De Kracht. Door zich vlak naast deze grot te vestigen neutraliseerde de sterke concentratie duistere energie Yoda’s goede energie, waardoor het voor de Sith onmogelijk werd om hem via De Kracht op te sporen. In “The Empire Strikes Back” wordt deze grot gebruikt door Yoda om Luke Skywalker uit te testen.
te koop: eenmalig€ 1500.00
te huur: prijs per maand€ 20.00
spanjevakantiebestemming.nl
Ben je actief in reizen en vakantie? Richt je je op het aanbod in Spanje?
Dan is dit domein net iets voor jou. Prima ranking bij de zoekmachines en precies het domein dat aangeeft wat je aanbiedt.
te koop: eenmalig€ 750
te huur: prijs per maand€ 10
hoth.nl
Hoth is de 6de planeet van het Hoth-systeem. Nadat de eerste Death Star is opgeblazen, hebben de rebellen hier hun geheime basis. De planeet is enkel te zien aan het begin van The Empire Strikes Back. 

Hoth is bedekt met sneeuw en ijs. Met temperaturen tussen -32°C (overdag) en -60°C ('s nachts), is het erg logisch dat er geen menselijk leven mogelijk is. Op Hoth is geen beschaving. Op deze planeet leven enkel dieren. Luke Skywalker wordt ontvoerd door een Wampa. De rebellen gebruiken Tauntaun's als vervoersmiddel. Maar zelfs Tauntaun's moeten opletten voor de koude. 

Darth Vader ontdekt dat de rebellen zich op Hoth bevinden. Meteen vallen ze aan, maar de belangrijkste personen weten te ontsnappen. Deze slag staat bekend als de Battle of Hoth 
te koop: eenmalig€ 1500.00
te huur: prijs per maand€ 20.00
reallifefashion.nl
verkocht
reisbestemming-spanje.nl
Ben je actief in reizen en vakantie? Richt je je op het aanbod in Spanje?
Dan is dit domein net iets voor jou. Prima ranking bij de zoekmachines en precies het domein dat aangeeft wat je aanbiedt.
te koop: eenmalig€ 750
te huur: prijs per maand€ 10.00
toptapasdeals.nl
te koop: eenmalig€ 5000
te huur: prijs per maand€ 25
optimum-solution.nl
te koop: eenmalig€ 1250
te huur: prijs per maand€ 20
pennyblossoms.nl
Actief in de fashion? Mode, accessoires, luxere woon artikellen? Penny (bekend van the Big Bang) is op internet een begrip. Deze naam is nog beschikbaar en bruikbaar voor allerlei doeleinden.
te koop: eenmalig€ 750
te huur: prijs per maand€ 10
bestehardware.nl
Bent u een aanbieder van hardware; werkzaam in de retail? Of een vergelijker die verschillende hardware met elkaar vergelijkt?

Dit domein kan u prima helpen om uw business beter te profileren en goed gevonden te worden in de zoekmachines.
te koop: eenmalig€ 750
te huur: prijs per maand€ 10
slaapkamer-comfort.nl
Comfort en sfeer in de slaapkamer. De plek waar je je kunt ontspannen en alle dagelijkse beslommeringen even los kunt laten. De ruimte bij uitstek waar je je echt thuis voelt. Met aandacht voor detail aan de slag met deze persoonlijke kamer.

Richt uw slaapkamer zo in dat u niet alleen prettig slaapt, maar ook alles gemakkelijk vanuit uw bed kunt doen. En veilig...
te koop: eenmalig€ 750.00
te huur: prijs per maand€ 10.00